Info
Hoe gebruik je een gepersonaliseerde deegrol?
Ga op zoek naar de volgende ingrediënten:
- 1 ei
- 1 eidooier
- 225 g zachte boter
- 300 g zelfrijzende bloem
- 175 g suiker
- Voorbereiding:
Roer de boter met de suiker tot een glad mengsel. Voeg het ei en de zelfrijzende bloem toe. Meng en kneed tot een deegbal. Wikkel in plasticfolie en laat 30 minuten rusten in de koelkast.
-
Verwarm de oven voor op 180° C.
-
Rol het deeg uit op een met bloem bestoven werkvlak met de gepersonaliseerde deegrol! Steek er met verschillende vormpjes de koekjes uit. Leg ze op een met bakpapier beklede ovenplaat.
-
Roer de eierdooier los met een koffielepel water. Strijk met een borsteltje de bovenkant van de koekjes in met het ei. Bak de koekjes gedurende 12 à 15 minuten in de voorverwarmde oven. Laat afkoelen op een rooster.
Laat iedereen genieten van de UNIEKE koekjes!